Desiderio Quintet este o trupă de tineri instrumentiști din zona de vest a țării. Împreună, au ajuns să împletească timp de 8 ani munca cu plăcerea și plăcerea cu buna dispoziție prin ceea ce fac: muzică.

 

Trupa Desiderio Quintet a luat ființă acum multă vreme, cu ocazia unui eveniment special, unde se dorea muzică live. Primul pas a fost suficient încât să ne dăm seama că merită să mergem înainte. Inițial am abordat un repertoriu specific oricărui cvintet: muzica clasică. Însă foarte repede am observat că publicul rezonează diferit atunci când prezentăm o muzică nouă. Am încercat marea cu degetul și, încurajați de modelul Piano Guys, am început să cântăm cu instrumentele noastre clasice o muzică nouă, contemporană. Așa am început să ne construim o viziune proprie, bazată în principal pe feedback-ul publicului. Repertoriul nostru s-a conturat în cea mai mare parte în urma solicitărilor celor care ne ascultă și credem că încă ne aflăm în stadiul de căutare a propriului limbaj muzical. Ne dorim să cântăm muzica secolului nostru, acesta fiind motivul pentru care reacțiile publicului sunt extrem de importante pentru noi. Ne dorim să ne vedem în cât mai multe conjuncturi, oferindu-vă vouă, celor care ne ascultați și ne încurajați, o muzică prin care să rezonăm împreună și de care să ne bucurăm liber.

 

Ce vă oferim? Fiind un cvintet de coarde și pian, ansamblul nostru instrumental vă asigură transformarea oricărui eveniment într-unul deosebit. Așadar, fie că organizați o nuntă, recepție, expoziție sau întâlnire de afaceri care solicită o muzică rafinată, puteți conta pe experiența și profesionalismul nostru.